Vaasjes van de Action zijn gewoon the bomb

vaasjes van de ActionDe Action is een soort van heilige tempel voor koopjesjagers zoals ik. Ik moet er niet te vaak kopen, want dan zou ik de hele winkel leeg kopen. Als ik de Action binnen stap, dan val het me altijd op dat er weer ontzettend leuke dingen staan die er de vorige keer dat ik er kwam niet stonden. De Action is een winkel met een wisselend assortiment, en dat wisselende assortiment wordt ontzettend goed aangepast op de trends van het moment. Dat viel me ook weer op toen ik van de week deze heilige tempel binnen liep en oog in oog kwam te staan met twee nieuwe liefdes in mijn leven: twee geweldige vaasjes van de Action.

vaasjes van de Action

Echt, het leek wel of het ment to be was. Deze vaasjes keken mij aan, ik keek terug en voor ik het wist lagen ze in mijn mandje. Het leek alsof de Action kon ruiken dat ik twee weken geleden onder andere mintgroene kussenhoesjes aan het interieur heb toegevoegd waar deze vaasjes echt perfect mee matchen. Vraag me niet hoe, maar de Action weet vrijwel altijd iets toe te voegen aan het assortiment waar ik maar moeilijk nee tegen kan zeggen. Tegen deze twee vaasjes van de Action wilde ik ook absoluut geen nee zeggen en daarom staan ze nu te pronken op het TV kastje.

Vaasjes2_635895986414902617_Afterlight_Edit

Kijk dan wat het twee leukerds zijn. De grotere vaas is voorzien van een speels bolletjes patroon en het kleine broertje heeft een soort aztec print. Dat de vaasjes twee verschillende printjes hebben, maar wel in dezelfde kleuren zijn uitgevoerd is naar mijn idee slim gedaan. Doordat de vaasjes dezelfde kleur hebben, vormen ze één geheel en door de verschillende patroontjes blijft het wel lekker speels.

Vaasjes4_635895985248802817_Afterlight_Edit

Mocht jij nou denken: wat een schitterende vaasjes, maar net niet mijn kleur. Dan heb ik goed nieuws. Deze vaasjes waren er ook in het grijs en babyblauw. Ik dacht dat ze er ook in het oude roze waren, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Ik heb beide vaasjes gekocht bij de Action. Het kleine vaasje kostte €0,99 en voor het grotere vaasje heb ik €2,79 betaald.

Ben jij ook zo dol op dit soort vaasjes?

Share:

15 Reacties

 1. 29 januari 2016 / 07:04

  Ze zijn leuk ik ga ze gelijk vandaag ook even scoren!

 2. 29 januari 2016 / 08:47

  Aaaaah ze zijn zo cute en leuk en fotogeniek! Ik had vorige zomer ook een aantal pastel kleurige vaasjes bij de Action gekocht en ben er nog steeds dol op!

 3. 29 januari 2016 / 08:55

  Hou op, schei uit. Ik moet straks naar de Action, omdat ze daar bepaalde tampons hebben die ik fijn vind en die heel goedkoop zijn. Ik loop met een grote boog om die vaasjes heen!

 4. Susie
  29 januari 2016 / 09:04

  Deze heb ik bij onze action nog niet gezien, haha ik weet waar ik straks heen ga..

 5. 29 januari 2016 / 09:55

  Ik ben het met je eens!! Het is dat ik zo weinig plek heb, anders zou ik nu naar de Action rijden hihi!

 6. 29 januari 2016 / 11:32

  Meid jij hebt echt oog voor details en leuke koopjes! De kleur, de vormen, ze zijn écht onwijs mooi :) Ze maken een hoekje écht helemaal af.

 7. 29 januari 2016 / 20:37

  Oo die zijn mooi zeg, bij mijn volgende bezoek aan de Action ga ze mee naar huis :)
  X

 8. 11 februari 2016 / 07:26

  Leuke vaasjes. Ik heb laatst bij de action ook vaasjes gekocht. Staan geregeld leuke daar.

Geef een reactie