Vlinder’s Dagboek | Fotomodel spelen

Vlinder’s Dagboek | Fotomodel spelen

Hey hallo miauw, kennen jullie me nog? Het is al eventjes geleden dat ik een dagboekje schreef. Ik heb het gewoon echt super druk. Slapen, wassen, eten, spelen, kirren (dat is mijn manier van miauwen). Ja, ik heb het echt druk met mijn dagelijkse bezigheden. Laatst ben ik ook nog geopereerd. Dat was weer eventjes vervelend, maar ik voel me weer kiplekker hoor. Ik speel de laatste tijd zoals ik nog nooit gespeeld heb. Maar ik heb eventjes de tijd genomen om weer een passage uit mijn dagboek met jullie te delen.

dagboek-vlinder-2Ik moet namelijk wat bekennen. De laatste tijd ben ik namelijk in gaan zien dat ik inderdaad misschien wel een fotomodel ben. Die gekke poezenvrouw Sara heeft me vanaf het begin dat ik bij haar woon lastig gevallen met de camera. Ik merk dat ik het de laatste tijd steeds minder erg vind om op de foto te gaan. Ik wil ook niet eigendunkerig overkomen hoor, maar het feit is natuurlijk gewoon dat ik er goed uitzie. Zelfs nu ik ouder aan het worden ben en twee tanden mis. Ik kan het allemaal hebben.

dagboek-vlinder-1Laatst was ze weer foto’s aan het maken voor het blog. Daar gebruikt ze soms van die gekke accessoires voor. Afgelopen week was ze weer bezig met die camera van d’r, klik klik klik. Toen dacht ik: ik ga heel nonchalant doen alsof ik ga snuffelen aan dat gekke plantending wat ze gebruikt.

dagboek-vlinder-3Dat ding is natuurlijk hartstikke nep, maar ik doe dan gewoon of ik enorm geïnteresseerd ben in zo’n plantending. Dan hang ik ook nog eventjes mijn tongetje uit mijn mondje. Ik weet dat mijn mevrouw dan meteen haar camera op mij richt en dat was nou net wat ik wilde. In de hoop dat er één lucky shot bij zou zitten. Eén prachtige foto van mij met dit gekke plantje. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En dit is het resultaat.

dagboek-vlinder-4Ik ben heel tevreden met deze portretfoto. Je ziet dat dat gekke gele ding helemaal niet meer belangrijk is, want dat ding is wazig geworden en ik sta er helemaal scherp op. Dit was precies wat ik voor ogen had. Een fotoshoot met één lucky shot als resultaat. Ik ben er blij mee hoor. Weer een goede foto voor in mijn portfolio. Waarom organiseren ze by the way geen “hollands next catmodel”?! Hey weet je wat? Ik ga weer eventjes slapen, dromen over de kroon die ik draag wanneer ik HNCM win.

liefs, vlinder

Share:

12 Reacties

 1. 21 oktober 2016 / 07:56

  Hihi, wat leuk geschreven! Een fotomodel ben je zeker, Vlinder!

  • 23 oktober 2016 / 20:33

   Vlinder vroeg me of ik je wilde bedanken voor je lieve compliment. <3

 2. leemans Nancy
  21 oktober 2016 / 10:54

  Vlinder,jij gaat zeker wonnen hoor!

  • 23 oktober 2016 / 19:49

   Als ik het op moet nemen tegen Miyako dan delen we die eerste plek denk ik!

 3. 21 oktober 2016 / 12:01

  HAHAHA! Wat heb je dit hilarisch geschreven!
  Maarre écht hoor, wat een mooi beest is die Vlinder toch! Geniet van je dutje Vlinder!

  • 23 oktober 2016 / 19:48

   Ik vind haar ook zó mooi. Altijd als ik naar haar kijk ben ik eventjes gefascineerd door haar schoonheid. Vlinder wenst jou voor vannacht ook een fijn dutje toe.

 4. 21 oktober 2016 / 17:07

  Wat een mooie foto’s. Vlinder is zeker een modelletje en ik weet zeker dat ze zou winnen! Leuk geschreven ook, hihi. Slaap lekker Vlinder!

  • 23 oktober 2016 / 19:46

   Vlinder vindt het een heel mooi compliment dat je zo veel vertrouwen hebt in haar modellencarrière en ze wenst jou voor vanavond ook alvast een fijne nachtrust toe.

 5. 21 oktober 2016 / 20:00

  Haha ik moest wel even lachen om het verhaaltje! Ik zat er echt bij na die foto’s te kijken alsof vlinder het echt allemaal zei lol!

  • 23 oktober 2016 / 19:44

   Haha, wat fijn dat Vlinder je aan het lachen heeft weten te maken. <3

Geef een reactie