Vlinder’s dagboek | Fotoshoot voor meowthersday

Vlinder’s dagboek | Fotoshoot voor meowthersday

Zo jongens, weer eens een passage uit mijn dagboek. Dat vinden jullie altijd zo interessant. Gisteren was het meowthersday. En voor de mensen die zich afvragen wat dat is: het is moederdag maar dan voor catmoms. Het is dan ook altijd de bedoeling om je catmom extra in de watten te leggen. Mijn mam zorgt goed voor me en daarom besloot ik haar een plezier te doen. Op meowthersday zelf kwam ik zingen aan haar bed (stiekem omdat ik gewoon vond dat het tijd was om op te staan om mij te voederen en te knuffelen). De dag voor meowthersday deed ik ook iets heel liefs: ik besloot om eventjes mee te werken aan een fotoshoot. Die gekke mam vindt het zo leuk om foto’s van me te maken. Vandaag vertel ik daar meer over. 

Kijk, mijn moessie vindt mij natuurlijk altijd heel erg knap en geef haar eens ongelijk want mijn looks. Je kunt niet zien dat ik laatst een jaartje ouder ben geworden toch? Maar ze vindt me ook heel erg knap als ik van die grote pupillen heb. Het lukt haar niet heel erg vaak om me op die manier vast te leggen omdat ik daar eigenlijk niet altijd zin in heb. Maar zoals je dus kon lezen besloot ik om bij wijze van uitzondering maar eens mee te werken.

Mam en catdad gingen met mij met het touwtje spelen en tegelijkertijd werden er foto’s gemaakt. Hoewel ik een beetje uitgekeken ben op dat saaie touwtje, deed ik toch maar even mee. En eerlijk is eerlijk: het was best leuk. We speelden een klein kwartier en daarna hield ik het voor gezien. Dan ben ik er gewoon klaar mee weet je? Ik heb die camera zo vaak geluidjes horen maken dat ik ervan uit ging dat er vast wel iets goeds tussen moest zitten. En op die manier heb ik mam ook weer een plezier gedaan. Ze glundert dan altijd een beetje. Best schattig om te zien.

Vervolgens ging ik weer doen wat ik heel erg graag doe: catpowernaps. En nu ik dit stukje uit mijn dagboek heb geschreven vind ik het ook wel weer tijd voor slaapjes. Maar eerst: een kroelsessie over mijn dikke wollige buik a.u.b.!!!

Share:

3 Reacties

  1. 15 mei 2017 / 07:25

    Haha, wat ben je toch ook een lieve, meewerkende kat! En wat ben je prachtig, Vlinder! Je baasje heeft je modellooks maar mooi op de gevoelige plaat weten vast te leggen :)

Geef een reactie