Wat ik kreeg én wat ik gaf voor #echtepostiscool

Wat ik kreeg én wat ik gaf voor #echtepostiscool

Afgelopen weekend was het dan zo ver: het uitpakmoment van #echtepostiscool. Korte uitleg: echte post is cool is een initiatief van bloggers Northflix en MonsieurMango. De bedoeling is dat je je inschrijft, je vervolgens een lootje van iemand krijgt en voor diegene voor minimaal €7,50 aan cadeautjes koopt. Vervolgens stuur je deze cadeautjes naar diegene op. De pakketjes mogen pas opengemaakt worden op het officiële uitpakmoment. Dat was dit keer op zaterdag 21 april. Het is natuurlijk extra leuk om alles mooi in te pakken en er een feestelijk pakket van te maken zodat iemand nog nieuwsgieriger is naar het pakket wat staat te wachten tot het uitgepakt mag worden. En daar blijken veel deelnemers van echtepostiscool iedere keer weer heel erg goed in te slagen. Dat maakt echtepostiscool ieder jaar echt weer tot een feestje. Daarom besloot ik ook deze keer (voor de derde keer) weer mee te doen. In dit artikel laat ik zien wat ik ontving en wat ik cadeau deed.

Wat ik gaf voor #echtepostiscool

Ik weet niet wat het is met mij hoor, maar ik vergeet iedere keer weer om een foto te maken van mijn pakketje en de dingen die ik cadeau doe. Bovenstaande foto was een foto van de buitenkant van het pakket. Deze had ik wel nog even snel gemaakt voordat ik het pakketje op de post deed. Maar daar hield het dan ook mee op. Gelukkig is het mij gelukt om een collage te maken met de cadeautjes die ik gaf. Ik mocht dit keer shoppen voor Sarina van VegaSaar.nl. Het was ontzettend leuk om voor haar te shoppen omdat uit haar lootje bleek dat Sarina en ik veel overeenkomsten hebben. Ze houdt van katten, van vega(n) eten en van verwenmomentjes. Daar kon ik uiteraard wel wat mee!

Ik kocht (als ik het goed heb onthouden) de volgende dingen: tuinhandschoenen (niet deze op het plaatje, maar de handschoenen die ook in mijn instastories te zien zijn), goudsbloem van het Blauwe Huis voor het maken van verse thee, Alverde douchegel olijf & aloë vera, anti-haarbal kattensnoepjes, Alverde bodylotion mint & groene thee, Paprikapoeder (dacht ik?) van het Blauwe Huis, biologische kattenstaafjes (Vlinder haar favorietje) en bamikruiden van het Blauwe Huis.

Ook deed ik nog een zelfgemaakt klein kattenkaartje in de doos en heb ik ook nog allemaal biologische theetjes verspreid door de hele doos.

Wat ik ontving voor #echtepostiscool

Eén week voordat het echte uitpakmoment van #echtepostiscool was, ontving ik mijn pakket al. Verpakt in een prachtige mintgroene doos. Ik heb dus één week lang op mijn handen moeten zitten, want het liefst wilde ik dit pakket natuurlijk meteen uitpakken. Toen ik de doos eindelijk mocht openen, trof ik het mooie kaartje met de tekst “you can do anything but not everything” aan. Ik wist toen al meteen dat lieve Claire van clairecodi.nl voor mij had geshopt. Zij had dit kaartje namelijk op twitter gedeeld. Grappig, want toen ik dat kaartje zag dacht ik al: die zou heel goed weleens voor mij bestemd kunnen zijn. Toen ik het pakket openmaakte, was ik verrast door de enorme hoeveelheid cadeautjes en door hoe leuk alles ingepakt was. Ik heb de volgende dingen cadeau gekregen:

Gezichtsmaskertjes van Nature Bliss. Ik ken dit merk helemaal niet, altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen!

Een zelfgemaakte poezenpootjesstempel. Hoe leuk? Hier gaat het hart van een echte catlady sneller van slaan hoor!

Een zakje met zaadjes om alfalfa te gaan kweken. Super leuk, ontzettend lekker en heel erg gezond!

Vegan caesarsaus. Hier ben ik zo ontzettend benieuwd naar!

Een geurkaars van Dille en Kamille. En mennn, wat ruikt dit potje lekker. Ik wist helemaal niet dat Dille en Kamille dit soort kaarsen heeft. Nog een reden om vaker bij Dille en Kamille binnen te wandelen.

Drie raw vegan repen. Dit soort repen komen altijd goed van pas. Ik heb ze meteen in mijn werktas gegooid. Voor als ik tussendoor een keer trek krijg maar niets te eten meer heb.

Wellness collection thee van YogiTea. Ik ben echt een theeleut dus dit cadeau past precies bij mij. En het doosje ziet er ook zo ontzettend leuk uit!

Zeep van Dr. Bronner. Hier ben ik ook ontzettend blij mee. Een poosje geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met dit fijne merk en dat beviel heel goed.

Een groeizak om zelf tomaten te gaan telen. Hoe toevallig? Vorige week heb ik het balkon helemaal gepimpt en ook groenten geplant. Super leuk dus!

Een boek met beautyrecepten om zelf cosmetica te maken. Hoe leuk is dat? Hier ga ik zeker een aantal keer iets uit maken.

En een blikje paprikapoeder. Het leek wel of Claire mijn gedachten heeft kunnen lezen want ik dacht afgelopen week: ik moet eigenlijk eens paprikapoeder in huis gaan halen.

Wat een geweldig pakket he? Bij ieder cadeautje dat ik uitpakte werd de glimlach op mijn gezicht groter en grotere. Het pakket stond in het teken van ontspanning en verwennerij en dat komt ontzettend goed uit de verf. Ik ben helemaal happy met dit mooie pakket en weet zeker dat ik de volgende keer weer deel ga nemen aan #echtepostiscool.

Heb jij weleens meegedaan aan (zoiets als) #echtepostiscool?

Share:

10 Reacties

 1. 23 april 2018 / 07:25

  Wat een onwijs leuk pakket heeft Claire voor je samengesteld! Superleuk ook, dat kattenstempeltje, en de kaart past volgens mij perfect bij je ? Ook het pakket dat je hebt verstuurd, ziet er heel tof uit.
  Ik vond het ook weer echt een leuke editie om aan mee te doen. Echte post blijft gewoon gaaf om te ontvangen!

 2. 23 april 2018 / 08:48

  Wow, wat superleuk zeg! Zowel wat je van Claire hebt gekregen en wat je voor Sarina uitgezocht hebt. Het was weer een feestje om mee te mogen doen!

 3. 23 april 2018 / 09:07

  Wat heb je een leuk pakketje aan Sarina gegeven, daar zal ze vast heel blij mee zijn! En wauw, wat ben jij (schandalig) verwend door Claire zeg! Zo’n tof pakket heb je gekregen! ? Dankjewel dat je weer van de partij was! ❤

 4. 23 april 2018 / 15:25

  Wat een leuk pakketje heb je gemaakt, maar je hebt ook zeker hele leuke spulletjes ontvangen! Alfalfa groeit altijd mega snel, daar ga je snel plezier van hebben ?

 5. 23 april 2018 / 20:20

  Ik vind het echt mega leuk om dit te zien bij jullie allemaal, tof concept ?

 6. 24 april 2018 / 09:15

  Awww ik ben zo blij dat je er blij mee bent! Wat toevallig ook dat we allebei paprikapoeder hebben geshopt voor onze swap. Ik vind vooral deze gerookte variant van Dille & Kamille super lekker! Wat heb je ook leuke dingetjes voor VegaSaar gekocht. Ik vind Alverda altijd zo’n ontzettend fijn merk. Het was weer super leuk om mee te doen ?

 7. 24 april 2018 / 12:04

  Wat een super tof pakket heb je gestuurd en gekregen! Ik ben van deze editie ook erg genoten

 8. 26 april 2018 / 09:33

  Wat heb je een prachtige cadeautjes gekregen! Oeh, dat geurkaarsje van Dille & Kamille is leuk. Ik wist niet dat ze zulke kaarsjes speciaal voor kleine ruimtes hebben. Yogi Tea is een van m’n favoriete merken. :-) Geniet ervan! ♥

 9. 26 april 2018 / 21:09

  Beide pakketten zijn geweldig! Wat leuk bedacht. Kom er helaas te laat achter, maar had graag meegedaan aan dit leuke #echtepostiscool project. Zal mij aanmelden voor de volgende, super leuk dit.

Geef een reactie