Winactie: dierenposter van Zoo&Me

Winactie: dierenposter van Zoo&Me

“Veel bedrijven gebruiken beelden van tijgers, panda’s of ijsberen, vaak in een positief daglicht. Niks mis mee zou je denken? Nou, wij vinden van wel! Het maakt namelijk een wereld van verschil voor deze (bedreigde) dieren als deze bedrijven voor het gebruik van de ‘beeldrechten’ ook maar 1% van de winst zouden doneren.” Eén mooi citaat. Afkomstig van een webshop die het wel degelijk anders doet: Zoo&Me doneert namelijk aan goede doelen. De motivatie om deze webshop te starten was de dood van de laatste mannelijke witte neushoorn. In de webshop van Zoo&Me worden dierenposters verkocht. Voor elke verkochte poster wordt, doneert Zoo&Me €5 aan een stichting die zich inzet voor het welzijn/voorbestaan van het diersoort dat afgebeeld staat op de poster die je koopt. En dat vind, als absolute dierenliefhebster, natuurlijk een prachtig initiatief. Ook leuk: de posters zijn gemaakt van gerecycled papier.

Daarom vind ik het heel erg leuk dat ik in samenwerking met deze mooie webshop iemand blij mag maken met één A3 poster naar keuze. Zoo&Me biedt verschillende stijlen posters aan die een prachtig plekje in huis verdienen. De posters staan bijvoorbeeld ontzettend leuk op een bureau, op een kinderkamer of op een babykamer.

Voorwaarden winactie A3 poster Zoo&Me

Nu vraag je je vast af wat je moet doen om kans te maken op een leuke poster van Zoo&Me:

✓ Laat een berichtje onder deze blogpost achter met een geldig mailadres waarin je vermeldt dat je meedoet en welke poster je graag zou winnen. Check de website van Zoo&Me voor het aanbod: https://zoo-and-me.nl

That’s all. Je kunt ook nog extra kans maken door onderstaande stappen te doorlopen maar dit is dus niet verplicht.

✓ Volg mevrouwmiauw op Facebook (+1)
✓ Volg Zoo&Me op Facebook (+1)
✓ Volg mij (@MevrouwMiauw_blog) op Instagram (+1)
✓ Volg Zoo&Me op Instagram (+1)
✓ Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MevrouwMiauw. Dit kan links onderaan op deze pagina onder het kopje “nieuwsbrief” (+1)

* Meedoen kan tot en met zondag 17 februari. Degene die deze winactie gewonnen heeft, wordt daarna per mail op de hoogte gesteld. Als deze mail niet binnen 3 dagen beantwoord wordt, zal ik een andere winnares uitkiezen.

Share:

6 Reacties

 1. Gilian H
  2 februari 2019 / 09:34

  Wat een goed initiatief zeg! En wat een mooie posters. Ik zou graag een A3 poster willen willen winnen van Leo de leeuw. Ik hoop dat ik deze mooie poster aan mijn vriendin kan geven haha.

  Ik heb de extra stappen om te winnen ook gedaan ;).

  Mijn e-mail: gilianharsselaar@gmail.com

 2. Nynke B
  2 februari 2019 / 10:23

  Wat mooi zeg. Ik ga voor de flamingo. Ik volg je en ik volg ook Zoo&Me op FB.

 3. Marian B
  3 februari 2019 / 14:22

  Wat een goede motivatie en initiatief achter de webshop. Mooie posters ook! Ik zou graag een leuke poster willen voor op mijn dochtertjes kamer. Ik denk dat ze de Poster Flamingo – Minimalistic heel erg leuk zal vinden.

 4. Wendy
  3 februari 2019 / 23:25

  Ik doe heel graag mee voor dierenposter giraffe! Heel erg mooi en super dat het voor een goed doel is. Als biologe spreekt me dat natuurlijk enorm aan!

Geef een reactie