Wishlist Decembermaand

december wishlistDe decembermaand staat in het teken van cadeautjes en ook ik heb wel een aantal dingen op mijn wishlist staan die ik graag in mijn bezit zou willen hebben. Van cosmetica tot elektronica en van budget tot behoorlijk prijzig: mijn December wishlist loopt lekker uiteen. Begrijp me niet verkeerd: ik heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeert, maar wensen mag altijd. 

Wishlist Decembermaand

cameraDiverse winkels

 1. Een nieuwe camera

Ja, ik zou echt ontzettend graag een nieuwe camera aanschaffen. De camera die ik nu heb, functioneert best prima maar er zijn toch een aantal dingen die ik graag anders zou willen zien. Zo kan deze camera bij weinig licht heel erg lastig foto’s maken, daar moet ik de ISO echt flink voor omhoog zetten. Helaas worden mijn foto’s dan heel erg korrelig. Daarnaast zou ik ook graag met een 18-55 lens willen werken om de achtergrond nog waziger te maken. Helaas is deze lens voor mijn camera ontzettend duur: voor een paar tientjes meer heb ik dan een nieuwe camera mét 18-55 lens. Ik heb de Canon 700d op het oog.

the master perfumer
Kruidvat

 1. The Master Perfumer – Tas sprays

Ik kom bijna om in de geurtjes, maar de tassprays van The Master Perfumer (verkrijgbaar bij het Kruidvat) staan echt hoog op mijn wishlist. De flesjes hebben een ontzettend fijn formaatje en de geurtjes ruiken heerlijk. Drie van deze tassprays zijn meer dan genoeg voor wanneer je op vakantie gaat en wel wilt kunnen afwisselen.

interieur collageH&M, Action, H&M

 1. Interieurdingen

Vorige week heb ik besloten welk kleurenpalette ik door ga voeren in ons appartement: groen, (baby)blauw, oranje, hout, zwart, wit en grijs. Sindsdien heb ik echt een drang om mooie dingen voor ons interieur te gaan shoppen. Ik heb een tijdje geleden op de website van Interiorjunkie een giftcard van €50,00 gewonnen die bedoeld is voor de H&M Home afdeling. Ik heb besloten om volgende week of in de kerstvakantie naar Amsterdam te gaan en daar leuke spulletjes te gaan scoren op de H&M home afdeling.

schoenen collageH&M, H&M, Van Haren

 1. Nieuwe schoenen

Waar ik vroeger ontelbaar veel schoenen kocht, kan ik me nu niet eens meer heugen wanneer ik mezelf heb getrakteerd op nieuwe schoenen. Ik geef de laatste tijd sowieso weinig geld uit, ik moet en zal namelijk die nieuwe camera gaan kopen. Toch mis ik een fijn paar nieuwe schoenen: ik grijp de laatste tijd vrijwel altijd terug op hetzelfde paar schoenen.

collage tassenC&A, Van Haren, C&A

 1. Een nieuwe tas

En dit heeft echt “haast”. De tas die ik meenam wanneer ik college heb, is echt helemaal aan flarden. Ik voel me echt een soort zwerver als ik met deze tas rondwandel. Vandaar dat ik momenteel iedere keer mijn weekendtas meezeul, maar dat is zo’n groot ding en dus ook niet echt praktisch. De tas moet geschikt zijn om een 14 inch laptop in mee te kunnen nemen maar moet ook niet ontzettend groot zijn. Hier ga ik deze week sowieso achteaan.

Mijn wishlist bestaat uit van alles en nog wat: het ene item heb ik echt “nodig”, het andere item is gewoon leuk om te hebben. Aangezien ik dit jaar ontzettend hard heb gewerkt, mag ik mezelf best wel een beetje trakteren. Helaas heb ik nog steeds geen zaadjes van een geldboom, dus het zal nog wel even duren voordat ik deze hele wishlist bij elkaar geshopt heb.

Wat wil jij graag aanschaffen/krijgen in deze Decebermaand?

Share:

14 Reacties

 1. 9 december 2015 / 07:57

  Leuke lijst, ik kan me er ook wel in vinden! Ik heb gisteren wel al nieuwe schoenen besteld en zo’n parfum van Kruidvat heb ik al, heerlijk!

 2. 9 december 2015 / 09:01

  Wat een leuke wishlist. Ik zou ook graag een nieuwe camera willen!

 3. 9 december 2015 / 09:01

  Wat een heerlijke wishlist heb je samengesteld meid! De camera ziet er prachtig uit en waarom jij een nieuwe wilt snap ik helemaal. Vooral het klapscherm lijkt mij een aanwinst, zeker als je wilt gaan filmen *hier staat hij ook op mijn wishlist voor ooit* hihi

  De interieur items vind ik ook erg leuk, lekker retro. En de middelste schoen.. Liefde! <3

 4. 9 december 2015 / 09:04

  Wat een hoop mooie items! Vooral een camera is toch wel echt de investering waard, ik wist het wel als ik jou was <3

 5. 9 december 2015 / 10:10

  Ik heb zelf ook een canon maar wil ook een andere omdat ik graag een uitklapbaar schermpje heb. De 18-55 lens en de 55mm lens zijn voor de canon erg fijn en goed die gebruik ik ook vooral de 55mm.

 6. 9 december 2015 / 10:17

  Een nieuwe tas zou ook zeker welkom zijn hier ;) Ik ben nu ook echt aan het sparen voor een duurdere tas, want de goedkope houden het niet lang uit bij mij… goedkoop is in dit opzicht dan echt duurkoop ^^
  Hele leuke wishlist dus! ;)

 7. 9 december 2015 / 20:59

  Mooie wishlist! De Canon 700D staat ook op mijn wishlist! X

 8. 9 december 2015 / 22:09

  Ik wil ook heel graag een nieuwe camera, welke heb jij nu?

  • 9 december 2015 / 22:10

   Ik gebruik nu de panasonic lumix g3. :)

 9. 11 december 2015 / 07:28

  Leuke wishlist. Ik heb ook altijd een hele wishlist, als ik het geld er voor had zou ik het allemaal kopen. Ik wil ook graag nog een nieuwe camera.

Geef een reactie