Zomerschema van kracht

zomerschema

Lieve allemaal. In de zomer is het altijd een stukje rustiger in bloggersland en dus ook op mijn blog. Vanaf vandaag zal ik een zomerschema hanteren op lovelowbudget.nl. Dat wil zeggen dat er niet persé iedere dag een nieuw artikel online komt. Ik post een artikel wanneer ik daar zin in heb. Ik heb dit jaar hard gewerkt voor mijn studie en tegelijkertijd mijn blog draaiende gehouden. Ik ben van mening dat ik nu best wel wat meer rust mag pakken. Het kan dus zo zijn dat er een week lang iedere dag “gewoon” iedere dag een artikel online komt maar het kan ook zo zijn dat er in één week maar drie artikelen online komen.

Ik ken mezelf en ik weet dat ik toch zo graag mogelijk iedere dag een artikel post, maar ik ben van mening dat ik ook mag genieten van mijn vakantie. Door deze mededeling te plaatsen hoop ik dat de druk wat meer van de ketel is. Dat het voor mij niet iedere dag als een “verplichting” voelt om een artikel online te zetten en dat ik ook een avondje onbezorgd kan chillen, zonder dat ik de drang voel om aan mijn blog te gaan werken. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben maar jullie kennende is dat geen probleem.

Hanteer jij ook een zomerschema op je blog?

Share:

5 Reacties

 1. 16 juli 2015 / 06:45

  Gelijk heb je. Je hebt een pittige periode achter de rug en ik zou zeker gaan genieten van je vakantie! Heb je wel verdient lijkt me. Enjoy!

 2. 16 juli 2015 / 19:15

  Geniet maar lekker, ik weet het nog niet, maar als ik die week naar spanje ga dan plaatst ik denk ik niks,

 3. 16 juli 2015 / 20:58

  Groot gelijk heb je, ik doe het ook iedereen heeft nood aan vakantie :)
  Geniet maar van een welverdiende vakantie!
  X

Geef een reactie