Zo’n dag waarop “alles” mis gaat

bloesemsJa, gisteren was zo’n dag waarop alles mis ging. Nou ja, alles is misschien een beetje overdreven, maar er ging veel niet zoals ik had gehoopt. Vooral als het aankomt op bloggerelateerd gebied. Wat baal ik daar ontzettend van zeg. Op het moment dat ik dit blogbericht tik (woensdag avond 22:23) komt het stoom bijna uit mijn oren. Mijn plan was namelijk om een heel ander artikel online te zetten vandaag, maar dat was mij kennelijk niet gegund.

Ik heb ontzettend veel ideeën voor leuke artikelen. Bij die artikelen horen uiteraard foto’s (essentieel als je het mij vraagt) en dat is nou net het punt waarop alles spaak liep gisteren. Verdorie ik baal echt enorm.

Gisteren ochtend had ik eerst foto’s gemaakt van een “how to” artikel met betrekking tot het shapen van je wenkbrauwen. Op het moment dat ik deze foto’s maakte, was het licht prima. Het plan was om daarna productfoto’s te gaan maken, maar doordat het buiten zo grauw en grijs was en mijn camera soms ziek lijkt, zijn alle foto’s mislukt (lees: ze voldoen niet aan de eisen die ik stel voor mijn foto’s).

Mijn plan was dus om vandaag het artikel over wenkbrauwen shapen online te zetten. Toen ik de foto’s daarvoor wilde gaan bewerken, bleek dat een deel van de foto’s niet overgezet is naar mijn computer. Mijn geheugenkaartje zat vol en ik wilde de foto’s overzetten en het geheugenkaartje leeg maken. Dat overzetten is dus mooi mislukt. Ook geen foto’s voor het artikel wat ik in mijn hoofd had dus.

Ik baal er echt van. Ik moet al ontzettend veel moeite doen om tijd te vinden om foto’s te maken. Gisteren was bij uitstek een dag waarop ik lekker productief kon zijn voor la blog, maar dat is dus helemaal in de soep gelopen. Dikke vette driedubbele tot de macht twaalf en weer in het kwadraat baal dus!

Heb jij ook weleens zo’n dag waarop iets wat je heel graag wilde doen volledig in de soep loopt? Heb jij ook moeite met het maken van foto’s met dit weer? Heb jij tips waardoor foto’s maken gemakkelijker gaat op grauwe dagen? Die zijn namelijk meer dan welkom!

Share:

4 Reacties

 1. 8 oktober 2015 / 07:57

  Da’s enorm balen Sara, maar ook dat hoort bij het bloggerleven. Ik moet zó vaak foto’s opnieuw maken omdat er iets fout gaat of ik zelf iets doms doe, haha. Of inderdaad camera’s die niet meewerken, het weer dat het niet toelaat. Heb je niet in de hand. Slikken en doorgaan. We lezen je blog allemaal met veel plezier en dat artikel over wenkbrauwen shapen kunnen we nog wel even op wachten :). Ik ben wel benieuwd trouwens!

  • 8 oktober 2015 / 08:34

   Wat een leuke, lieve en bemoedigende reactie Marloes. Dankjewel! X

 2. 8 oktober 2015 / 10:15

  A jakkes! Foto’s maken is steeds lastiger nu het weet niet altijd mooi is. Het is snel te donker voor mooie foto’s. Als ik recepten maak moet ik ze vaak overdag al klaar maken en op de foto zetten haha. Voordeel van de zomer was dat dit gewoon tijdens etenstijd kon :)

 3. 8 oktober 2015 / 16:00

  Ik vind het nu ook lastig om foto’s te maken, ik merk het ook goed.

Geef een reactie